PORFESTÉS


A RESIN Kft. fő tevékenységi területe tetszőleges fém elemek, elsősorban acél és alumínium alkatrészek elektrosztatikus porszórása, porfestése. Hagyományos vagy speciális bevonatokat 60-tól 500 mikronig egy vagy több rétegben tudunk festeni, elsősorban a RAL színskála alapján. Éves porfestő kapacitásunk 500 000 m2.

Garanciát felelősséggel csak megfelelően felületkezelt termék bevonatára lehet adni, ezért a RESIN Kft. porfestést kizárólag felületvédelemmel együtt vállal! A festendő terméket minden esetben az anyagösszetétel függvényében és a végfelhasználás figyelembevételével, egyedileg a legideálisabb felületvédelmi eljárással előkezeljük. A felületkezelésről itt tudhat meg többet.

Szükség esetén a termékeket műszaki rajzok alapján levédjük, maszkoljuk. Az évek során ezen a téren is nagy tapasztalatra tettünk szert.

Az előkezelés és a maszkolás után modern, konvejorpályás, automata porlakkszóró berendezésünkön kis- és nagy sorozatszámú alkatrészek, öntvények, préselt alu-profilok, acél tömegcikkek és egyéb fém elemek porfestését vállaljuk. A kiváló minőséget a korszerű berendezések mellett a gyártás közbeni és utáni folyamatos minőségellenőrzéssel biztosítjuk.  Cégünk az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 tanúsítványoknak megfelelően működik.

Megoldható a késztermékek extra, akár darabonkénti csomagolása is. Nagyobb megrendelések esetén vállaljuk az alkatrészek szállítását is.

Porfestés a gyömrői telephelyen

Video: 20200213_110348

A PORFESTÉS ELŐNYEI

 • Szép, egyenletes korróziómentes felület
 • Tartós bevonat, hosszú élettartam
 • Kiváló mechanikai tulajdonságok
 • Széles színskála a megfelelő árnyalat kiválasztásához
 • Környezetbarát technológia
 • Gazdaságos megoldás

SZAKTANÁCSADÁS

Szakirányú egyetemi végzettség, illetve a több mint 30 éves tapasztalat biztosítja a sikeres együttműködést partnereinkkel. Szakembereink többévtizedes porfesték gyártó múltja egyedülálló piaci előnyt jelent a felhasznált porlakkok anyagismerete, viselkedése, valamint az alkalmazástechnika terén. A folyamatos fejlesztés és a vevőközpontúság jegyében működünk, így az újabb és újabb szakmai kihívásokra és az egyéni/egyedi/speciális problémák megoldására fel vagyunk készülve. Lépjen velünk kapcsolatba.

GYAKORLATI TUDNIVALÓK

A következő anyagok porfestését biztosítjuk:

 • alumínium
 • acél
 • vas
 • réz
 • bronz

Két automata gépsorunkon festhető alkatrészek méretei:

1. sor2. sor
m: 1200 mm1400 mm
sz: 400 mm550 mm
h: 1600 mm6800 mm

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

Autóipar

nyomásos alumíniumöntvények, préselt aluprofilok, acél tömegcikkek

Elektronikai ipar

alumínium, fekete- és horganyzott alkatrészek

Építőipar

árnyékolástechnikai alkatrészek, alumíniumöntvények

Építőipar

alumínium profilok, lemezek, burkolóelemek

Fémbútor

fembútorok alkatrészei