30 ÉV A PORFESTÉS ÉS FELÜLETKEZELÉS ÉLVONALÁBAN


A RESIN Kft. Magyarország jelentős felületkezelő szolgáltatója, sokéves szakmai tapasztalattal, minőség- és szolgáltatáscentrikus tevékenységgel, vevőközpontú, értékteremtő szemlélettel működik. A 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás tetszőleges fém elemek, elsősorban acél és alumínium alkatrészek elektrosztatikus porszórására, porfestésére specializálódott. Mivel a cég korábban porfesték előállítással is foglalkozott, szakembereink a piacon egyedülálló ismerettel rendelkeznek a festéshez felhasznált porlakkok terén.

Jövőképünk:

Vállalkozásunk biztonságot nyújt a működésében érintetteknek, változásokra nyitott és alkalmazkodó munkaszervezettel, elkötelezett, magasan képzett munkatársakkal áll a piaci kihívások elé.

Magas minőség egyszerűen, gyorsan, ahogy partnereink kívánják;
érték a dolgozóknak, érték a tulajdonosoknak,érték a társadalomnak, érték a környezetnek.

Küldetésünk:

Folyamatosan fejlődő vállalkozás ˗ fejlesztjük termékeinket, folyamatainkat és dolgozóinkat.

A legjobb szakmai megoldást nyújtva, megbízhatóan, magas minőséget garantálva, környezetbarát technológiával tartós, korróziómentes és szép felületet adunk Partnereink termékeinek.

SZÍNES ÉS TARTÓS = RESIN


Mindent a vevőkért

Fő célunk, hogy a partnereink elégedettek legyenek a munkánkkal és szívesen működjenek együtt velünk. Sok éves tapasztalatunk a porfestés és felületkezelés különböző területein segít abban, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek. Rugalmasok vagyunk mind termék, mind kapacitás szempontjából, ezzel garantálva mindenféle probléma sikeres megoldását.

Minőség mindenek előtt

A magas minőséget nem a szigorú minőség ellenőrzéssel biztosítjuk, hanem a megszállottan minőség tudatos működésünkkel. Az ISO 9001:2015-nek és az ISO 14001:2015-nek való megfelelés alapvető, de nem elég. Az egyetlen és elfogadható célunk az „elsőre tökéletes minőség” gyártása.